Added value for you!

Wij bieden u onder de verzamelnaam “Added Value” een diversiteit aan concepten, mogelijkheden en oplossingen aan. Op het gebied van logistiek, het op voorraad houden van uw producten, machinale bewerkingen, assemblagewerkzaamheden, het aanbrengen van een coating, enzovoort.
Zowel in Nederland als in China en in India beschikken wij over een eigen logistiek en test centrum, waarmee wij een totaaloplossing aan kunnen bieden.

Engineering & Design

Ook wanneer nog niet alles duidelijk is, kan Prins helpen. Middels Thinking in Castings & Forgings is onze afdeling E & D in staat om van een geconstrueerd deel een giet- of smeedstuk te ontwikkelen waarbij de functionaliteit altijd voorop staat. Ook kunnen wij de benodigde giet- en smeedtekeningen verzorgen.

Quality Control & Assurance

Prins controleert de kwaliteit van de verschillende giet- en smeedstukken in eigen beheer, waarvoor wij in ons laboratorium een diversiteit aan testapparatuur ter beschikking hebben. Onze Quality Inspectors bezoeken de fabrieken op regelmatige basis, zowel voor als tijdens het productieproces.

Logistics

Wij streven naar een optimale logistieke keten tussen klant en leverancier. Wij bieden verschillende totaaloplossingen aan zoals bijvoorbeeld JiT-delivery, Kanban, voorraadbeheer, barcodes; alles kan aan Prins uit handen worden gegeven. Ook het samenstellen van sets behoort tot de mogelijkheden; vraag er naar bij onze accountmanagers.

Logistiek & Test Centrum

Prins heeft zowel in Nederland als in China en in India een LTC, waar de kwaliteitscontroles plaatsvinden. Ook houden wij hier voorraden voor onze klanten aan.